Om oss

 

"Ni är som en liten

delikatessbutik runt hörnet"

Printwall är ett litet personligt företag som består av Maria Sandberg och Björn Wredemark. Efter många år i reklam- och produktionsbranschen startade vi vår egna verksamhet i början av 2007.

 

Vi är experter på stora, komplicerade uppdrag som fasadvepor, skyltar, foliering, stortavlor och digitala skärmar och har lång erfarenhet av exponeringslösningar på bland annat handelsplatser och byggarbetsplatser. Men vi brinner också för att hjälpa företag med att ta fram rätt profilprodukter, mindre skyltar, mässmaterial och trycksaker.

 

Som egna företagare förstår vi vikten av långa relationer och att du som kund är nöjd, därför hjälper vi dig att hålla i hela processen. Vi har över17 års erfarenhet i branschen och ett brett kontaktnät av kunniga samarbetspartners, och det vi inte kan tar vi reda på.

 

Vårt nätverk består av några av de bästa fabrikerna och montörerna i Norden och efter många års nära samarbete vet vi vilka som passar för varje uppdrag. Även när det gäller fabriker har vi möjligheten att fritt välja leverantör och därmed anpassa produkten efter ditt önskemål och syfte.

 

Självklart värnar vi om miljön och erbjuder alltid miljöprodukter när det är möjligt.

 

Kontakta oss för mer information.

 

Skicka offertförfrågan.